Christina Perri besöker Sverige

christina-perri

Den 29 -30 maj kommer det nya stjärnskotten Christina Perri till Sverige för att göra promotion för sitt kommande debutalbum samt nya singeln ”Jar Of Hearts”. Debutalbumet heter ”Lovestrong” och släpps den 21 september.

I juli 2010 fick den kämpande singer-songwritern Christina Perri ett livsförändrande ögonblick när hon blev ombedd att framföra en låt hon skrivit, en trotsig ”göra-slut” hymn som kallas ”Jar of Hearts” på Fox show So You Think You Can Dance. Den råa, emotionella kvaliteten på hennes uppträdande knöt an till publiken och slungade denna 24-årige tjej från Philadelphia in i allmänhetens ögon. ”Jar of Hearts” fortsatte att sälja en miljon nedladdningar och Perri som försörjde sig som caféchef i Beverly Hills, skrev ett avtal med Atlantic Records.

”Jar of Hearts” är bara en av 12 brutalt ärliga pärlor som Perri presenterar på hennes debutalbum ”Lovestrong”, en titel säger hon själv säger speglar hur hennes hjärta känns idag. ”Jag tittade på albumet som en helhet och två teman som utmärkte sig var kärlek och styrka, säger hon. Titeln skrev verkligen sig själv. Att skriva om kärlek talar om vem jag är. Jag har försökt att skriva om andra saker, men i slutändan är detta vad som kommer ur mig.”

Christina Perri har i april och maj turnerat i Nordamerika som förband till James Blunt.

Scroll to Top