Christer Sjögren säljer platina

christer-sjogren-en-stjarna-lyser-i-nattPå nya albumet ”En stjärna lyser i natt” har Christer Sjögren samlat 14 av sina absoluta favoritlåtar inför julen. Albumet gästas av Elisabeth Andreassen och tillsammans framför de ”Julen är här” i en underbar och stämningsfull duett.

I samband med det nya albumet kommer gav sig Christer ut på en julkonsertsturné ”Christer Sjögrens Julkonsert”. På scen får Christer sällskap av Elisabeth Andreassen, Magnus Spångbergs orkester och Örebro Gospel som tillsammans kommer att bjuda på många av de klassiska julsångerna. En och annan spännande gästartist kommer också att överraska under turnén.

Jag tycker verkligen om att jobba intensivt inför jul. Vi ska verkligen bjuda på riktigt bra och trevlig underhållning med betoning på julen förstås, men det finns också plats för lite annat under konserten, säger Christer Sjögren

Det har varit ett extremt intresse för årets julkonserter med Christer Sjögren. Nu är han ute på sista vändan med extra insatta föreställningar, som även de är slutsålda.

JULTURNÈ 2010: Christer Sjögrens julkonsert
16 dec Sundsvall, Tonhallen. Slutsåld! – EXTRA FÖRESTÄLLNING Kl:16.00
17 dec Örnsköldsvik, Fjällräven Center
18 dec Umeå, Idun. Slutsåld! – EXTRA FÖRESTÄLLNING Kl:16.00
19 dec Luleå, Kulturenshus Slutsåld! -EXTRA FÖRESTÄLLNING Kl:14.00

www.christersjogren.se

Scroll to Top