Christer Sjögren i BingoLotto imorgon

christer-sjogren-2010Det blev ett sprakande vinstregn i BingoLotto på söndagskvällen när Agneta Sjödin ledde sitt första program. Hon fick dessutom upp OS-medaljören Björn Ferry på scen för att spela hårdrock. Nu på söndag sadlar hon om inför en kväll i dansbandets tecken. Då Christer Sjögren inte bara sitter i Agnetas soffa utan även uppträder med några av sina absoluta hitlåtar!

Christer Sjögren har en lång och framgångsrik karriär i bagaget med åtskilliga skivor och låtar på svensktoppen. Under 2008 firade han 40 år som artist. Samma år gick han även vidare till finalomgången av Melodifestivalen i Globen, med låten I Love Europe.

Tillsammans med skådespelaren och regissören Thorsten Flinck har han medverkat i ett projekt av Strindbergs drama Fadren. Christer Sjögren berättar mera om det i BingoLotto på söndag då Agneta leder sitt andra och sista program innan Lotta är tillbaka från sin semester.

Men vi möts inte bara av ”kramgoa låtar” under kvällens program. Det är dessutom Jackpotkväll. Agneta har laddat upp med massor av kontanter i bingospelen och i vinstregnen!

BingoLotto sänds på söndag 25 april, kl. 19.00–21.00 i TV4 Plus. Mer om programmet finns att läsa på www.bingolotto.se.

Scroll to Top