Christer Sjögren i BingoLotto imorgon

christer-sjogren-bingolotto-2010

Christer Sjögren, Gunhild Carling och Elisabeth Andreassen står för de musikaliska inslagen i BingoLotto imorgon söndag. Elisabeth och Christer är etablerade sedan många år och Gunhild Carling håller på att bli en riktig profil i TV:s Dansbandskampen.

Christer Sjögren är väl fortfarande mest känd som sångare i ett av Sveriges största dansband genom tiderna; Vikingarna. Han höll i mikrofonen i hela 26 år och blev lite av Sveriges dansbandskung. Han har också haft en parallell karriär som soloartist, med en förkärlek för Elviscovers och religiösa sånger. Häromveckan var också denne genuine värmlänning, uppvuxen i Hagfors, med i släktforskningsprogrammet ”Vem tror du att du är?”

Elisabeth Andreassen upptäckts av Lasse Holm 1980 och var året därpå, tillsammans med Kikki Danielsson, med i svenska Melodifestivalen. ”Dag efter dag” hette låten. Fyra år senare slog hon sig ihop med norskan Hanne Krogh och bildade gruppen Bobbysocks. Med låten ”La de swinge” tog de hem Norges första seger i Eurovision Song Contest.

Gunhild Carling må vara mest känd från ”Dansbandskampen”, men är jazzmusiker i botten. Förutom att hon är en lysande musikant kan hon också bjuda på show utöver det vanliga när hon till exempel spelar på tre trumpeter samtidigt.

Denna kväll är det extra mycket spel med bland annat ett fjärde bingospel. Perfekt för den som vill fylla på plånboken. Där är det bara kontantvinster och det går att vinna upp till 10 000 kronor!

Kvällens finalspelare kommer från Skåne, närmare bestämt Furulund utanför Lund. Hon heter Elsa Eriksson och kan kanske åka hem från Göteborg med tre miljoner kronor i bagaget!

BingoLotto sänds på söndag 14 november, kl. 19.00 i TV4 Plus.

Rulla till toppen