Casablanca skriver på för Gain

På bilden: Markus Tagaris (Gain), Erik Stenemo, Anders Ljung, Mats Rubarth, Josephine Forsman och Magnus Lundbäck (Gain), Ryan Roxie saknas på bilden.

Gain har skrivit skivavtal med Casablanca. Bandet jobbar just nu på uppföljaren till debutskivan ”Apocalyptic Youth” som släpptes i mars 2012. Debutskivan gick i Sverige in som etta på hårdrockslistan och hyllades runt om i världen. Classic Rock Magazine (UK) nominerade bandet som 2012 års bästa nya rockband i världen. De har hunnit med att vara support till KISS och i sommar kommer de spela på festivaler för att sedan ge sig ut på en stor höstturné. Första singeln ifrån skivan kommer i maj och nya skivan släpps i höst.

”Casablanca är ett otroligt spännande band som vi har följt länge. De har en makalöst bra skiva på gång så det här kommer bli oerhört kul att få jobba med”
Magnus Lundbäck – GAIN

”Casablanca är stolta och glada över det nykläckta samarbetet med Sveriges största och bästa hårdrocksbolag-Gain! Vi ligger just nu i startgroparna för inspelningen av nya skivan, som kommer att låta bättre, högre och hårdare än tidigare. Helt enkelt, ren dynamit!!”

Scroll to Top