Candlemass och Trouble gör spelningar i Sverige

Candlemass
Candlemass

Candlemass och Trouble bildar tillsammans ett av de tyngsta paket Sverige någonsin skådat och i september är det dags för tre spelningar.

Svenska Candlemass behöver knappast någon presentation. Sedan debuten 1986 har de definierat europeisk doom metal och nått legendstatus. Så sent som i juni spelade på Sweden Rock Festivals största scen. Videon till låten ”Bewitched” var en av de första musikvideos som den nu världsberömda regissören Jonas Åkerlund producerade. Jonas Åkerlund har själv ett förflutet som hårdrockstrummis i det svenska black metal-bandet Bathory.

Amerikanska Trouble bildades redan 1979 och har ända sedan dess setts som en av grundarna av doom metal. Band som Metallica och Black Sabbath har öst beröm över detta unika band. Sedan förra året är Kory Clarke (Warrior Soul) ny sångare.

Datumen är följande:
26.9 Malmö, KB
27.9 Göteborg, Trädgårn
28.9 Stockholm, Debaser Medis

Biljetter: Biljetter släpps måndagen den 13 juli.

Malmö: Biljetterna kostar 245 kr + serviceavgift och säljs via www.kulturbolaget.se samt Eventims callcenter 0771-651 000 och ombud. Eventims ombud finns listade på LiveNation.se.
Göteborg: Biljetterna kostar 250 kr + serviceavgift och säljs via www.ticnet.se samt Ticnet 077-170 70 70 och Ticnetombud.
Stockholm: Biljetterna kostar 250 kr + serviceavgift och säljs via www.debaser.se och www.tickster.com.

Hemsidor:
www.candlemass.se
www.newtrouble.com

Scroll to Top