Calaisa på turné i Sverige i höst

calaisa-2

I sommar har Calaisa åkt runt i festivalsverige med nya albumet ”Grafton Street” i bagaget. I höst fortsätter Sveriges favoritsyskon att bjuda på stämsång och välsnickrad countrypop på klubbar runt om i landet. Turnépremiären ser vi på Stenungsbadet i Stenungsund den 2 oktober. Biljetter släpps lokalt.

Det var under 2006 som världen för första gången fick ta del av Calaisas kombination av skandinaviska popmelodier och Tennessee’s countrytradition. Soundet hyllades som den perfekta blandningen mellan The Corrs och Dixie Chicks resulterade i ett stort amerikanskt skivkontrakt. Kort därefter var succén ett faktum och Calaisas väg mellan Malmö och Nashville finns återberättad i dokumentären ”Att leva sin dröm” som sändes i SVT under våren 2007.

I maj kom Calaisas andra album. På ”Grafton Street” har syskonparen återvänt till rötterna, albumet är inspelat i den legendariska Tambourine Studios i hemstaden Malmö. Resan har gått från medverkande i Melodifestivalen 2008, via utsålda arenakonserter med Celine Dion, vidare mot låtskrivande i Los Angeles och egna spelningar i Sverige, Kina, Storbritannien, Danmark, Norge, och USA.

Läs mer på www.calaisa.com.

Turnéinfo:
2.10 Stenungsund, Stenungsbaden
5.11 Lund, Mejeriet
8.11 Pertshire Amber Festival (UK)
12.11 Göteborg, Storan
13.11 Malmö, Kulturbolaget
15.11 Stockholm, Viking Cinderella

Fler datum tillkommer. Biljetter släpps lokalt. Närmare information om Calaisas spelningar hittar du här.

Scroll to Top