Broken Door släpper ny singel

Framgångarna från Broken Doors genombrottslåt ”Angel” har ännu inte hunnit lägga sig när duon nu släpper sin andra singel ”In the Shadow (Sunday Morning)”. ”Angel” spelas fortfarande flitigt runt om i landet och klättrade upp till en tredje plats på Music Control under v 34. Under sommaren har vi kunnat se Broken Door i Sommarkrysset på TV4 och på liveframträdanden runt om i landet. Broken Doors succé sommar har även resulterat i att vårt grannland Norge har fått upp öronen för duon och ”Angel” spelas nu även på radion där. I höst väntar nya spännande utmaningar i form av spelningar och TV framträdanden.

”In the Shadow” är en rockigare poplåt, som liksom ”Angel” är skriven av Pier Schmid och producerad av Ola Larsson. Låten är tillägnad alla som kämpar för att nå sina drömmar trots att vägen dit ibland kan bli ensam. ”Det är oerhört viktigt att ha någon som stöttar en för det är i skuggan av drömmarna, när man kan uppleva motgångar, som man upptäcker vem som är där när du bäst behöver det” säger Pier om låtens budskap. Det är precis det ”In the Shadow” handlar om.

Pier och Tobias är sugna på att ta Broken Doors framgångssaga ännu längre i höst. De är just nu i studion och arbetar fram material till ett album som väntas släppas efter årsskiftet.

”In the shadow” släpps idag den 13 september via Warner Music Sweden.

Lyssna på en snutt av nya singeln nedan:

Scroll to Top