Bring Me The Horizon till Sverige

bring-me-the-horizon

Brittiska Bring Me The Horizon har rekordsnabbt blivit en av världens starkaste röster för den moderna metalmusiken. De är definitivt medskyldiga till att en helt ny generation fallit för den brutala deathcore-musiken. I slutet av januari kommer bandet till Sverige tillsammans med landsmännen Architects och amerikanska The Devil Wears Prada för tre konserter, den 26 januari på KB i Malmö, den 27 januari på Arenan i Stockholm och den 31 januari på Trädgår’n i Göteborg. Biljetterna släpps den 4 oktober.

Debutplattan ”Count Your Blessings” släpptes för fyra år sedan och gjorde dem till ett erkänt och hyllat band över en natt. Bandet röstades fram till årets brittiska nykomlingar av Kerrangs läsare och väckte stor uppmärksamhet som det mest spelade bandet på Myspace, strax efter Coldplay.

I oktober släpps deras tredje album. Ett verk lika gigantiskt som dess titel, ”There Is a Hell, Believe Me I’ve Seen It. There Is a Heaven, Let’s Keep It a Secret”. Precis som förra skivan ”Suicide Season” har de spelat in den i Sverige tillsammans med producenten Fredrik Nordström, känd för sitt arbete med bland annat In Flames.

Efter att ha skapat kaos vid sina tidigare Sverigekonserter är Bring Me The Horizon definitvt redo för ytterligare ett besök! Den här gången tar de med sig glödheta Architects och The Devil Wears Prada. Tillsammans utgör de vinterns grymmaste metalcorepaket när de den 26 januari spelar på KB i Malmö, dagen efter i Stockholm och den 31 januari på Trädgår’n i Göteborg.

Turnédatum
26 januari – Kulturbolaget, Malmö
27 januari – Arenan (Fryshuset), Stockholm
31 januari – Trägår’n, Göteborg

Mer information om Bring Me The Horizons Sverige-spelningar

Scroll to Top