Brands For Fans tar över Motörhead Drinks

Från och med 1 mars 2013 tar Brands For Fans över försäljning, marknadsföring och distribution av samtliga produkter i Motörheads dryckesportfölj.

”- Det är ett naturligt steg för Motörhead att samla dryckesportföljen under ett tak. Vi är tacksamma för Grapes Svenska ABs mod och arbete med att sätta Motörhead på dryckeskartan, och vi ser att det här är bara början på utvecklingen av denna typ av produkter. För att kunna ta det till nästa nivå måste arbetet ske fokuserat och direkt till kunderna, dvs fansen, och det gör vi på Brands For Fans”, säger Yvonne Wener, Brands For Fans.

Inom Brands For Fans finns sedan tidigare ölen Motörhead Bastards Lager och vinet Motörhead Sacrifice Shiraz Bag-in-Box och nu kompletteras alltså portföljen med Motörhead Shiraz (750 ml flaska), Motörhead Shiraz Rosé och Motörhead Vödka. Produkterna har idag distribution i Skandinavien såväl som Europa, och efterfrågan på produkterna är stor;

”-Vi arbetar fokuserat med att finna rätt samarbetspartners på varje marknad. Det är viktigt att våra samarbetspartners förstår styrkan och potentialen i produkterna, och att det är fansen som är våra kunder”, säger Sari H Wilholm, Brands For Fans.

Motörheads dryckesportfölj består av:
Motörhead Vödka
Motörhead Shiraz (flaska)
Motörhead Sacrifice Shiraz Bag-in-Box
Motörhead Shiraz Rosé
Motörhead Bastards Lager

Rulla till toppen