Bo Kaspers Orkester ger sig ut på turné i vår

Med en blandning av jazz och latinamerikanska influenser har Bo Kaspers Orkester skapat en egen genre på den svenska popscenen och blivit ett av Nordens populäraste liveakter och mest säljande band. Under de över två decennier som de har spelat ihop har de producerat tio album och två samlingar som sålt över 1,5 miljoner exemplar.


Under hösten 2013 medverkar Bo Kasper Sundström i TV4s programserie ”Så mycket bättre” tillsammans med artisterna Titiyo, Ken Ring, Agnes, Lill Lindfors, Ebbot Lundberg och Ulf Dageby. Förutom att Bo Kaspers Orkesters katalog fått tillskott av tolkningar av de andra deltagarna, utökar bandet sin repertoar med sina tolkningar av de andra deltagarnas hits.

Den 26 december släpps albumet ”Så mycket Bo Kaspers Orkester” som är en uppföljning av sångaren Bo Kasper Sundströms medverkan i TV4s Så mycket bättre. Albumet kommer att innehålla oförglömliga låtar såsom ”Hon är så söt”, ”Ett och noll”, ”Allt ljus på mig”, ”Vi kommer aldrig att dö”, ”Ett ögonblick i sänder”, ”Undantag”, ”I samma bil” och självklart de tolkningar som Bo Kaspers Orkester framfört i programserien. (Följ Bo Kaspers Orkesters dynamiska Spotifylista här>>)

Det blir en speciell turné för Bo Kaspers Orkester. I och med Så mycket bättre har hela deras repertoar fått ny luft under vingarna och Bo Kaspers Orkester lovar att ge det publiken vill ha med nytt och gammalt, tolkningar och överraskningar.

Turnédatum

7 mars Karlstad – Scalateatern

8 mars Göteborg – Lisebergshallen

9 mars Västerås – Konserthuset

15 mars Jönköping – Konserthuset

20 mars Uppsala – Konsert & Kongress

22 mars Örebro – Konserhuset

27 mars Stockholm – Cirkus

29 mars Umeå – Aula Nordica

30 mars Luleå – Kulturens Hus

4 april Linköping – Konsert & Kongress


Rulla till toppen