Black Stone Cherry till Sverige i oktober

black-stone-cherry

När Black Stone Cherry spelade i Sverige i november förra året var samtliga besökare eniga om att det var något stort på gång. De sålde då ut Sticky Fingers i Göteborg och fyllde Klubben i Stockholm till bredden. I höst är Kentuckys hjältar tillbaka i Sverige. Den 5 oktober ser vi dem på Göta Källare i Stockholm och den 7 oktober spelar de på Trädgår’n i Göteborg. Biljetterna släpps på måndag den 22 juni.

Att berätta historier, gärna inspirerade av historia, rötter och arv, är vad Black Stone Cherry gör bäst. I slutet av 2008 släpptes bandets andra album, ”Folklore and Superstition”. Plattan tycks vara ett hopkok av Lynyrd Skynyrd, Led Zeppelin och Alice In Chains, men i allsångsform. Melodier och gitarrer och prosa. Sydstatsrock när den är som bäst.

De har turnerat med Def Leppard, Nickelback, Whitesnake, Black Label Society och många fler. Låtarna har spelats i otaliga wrestling- och sportsammanhang. I oktober är de äntligen tillbaka på svensk mark!

KONSERTINFO:
5.10 Stockholm, Göta Källare
7.10 Göteborg, Trädgår’n

BILJETTINFO:
Biljetterna släpps måndagen den 22 juni.

Stockholm: Biljetterna kostar 230 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se samt Gotakallare.com.

Göteborg: Biljetterna kostar 230 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se samt Ticnet: 077-170 70 70 och Ticnet- och ATG-ombud.

1 reaktion på ”Black Stone Cherry till Sverige i oktober”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen