Bishat och David fick drömjobbet

I slutet av februari utlyste Universal Music och Gorbys ett drömjobb med ett tydligt uppdrag – att skapa Sveriges bästa och mest nyfikna guide till en klubbvärld i förändring. Närmare 100 ansökningar kom in och nu har de två guiderna utsetts!

Bishat och David ska nu ut på en resa till platser som Las Vegas, Barcelona, Ibiza, Visby, Båstad och Stockholm. De kommer att besöka klubbar, träffa DJs och profiler, hitta förfester, det bästa frukoststället, hur man tar sig in på de olika klubbarna och mycket mer. Allt för att försöka komma åt hemligheten bakom EDM-klubbscenen.

Första stoppet för guiderna sker i Stockholm redan nu på fredag.
Följ deras resa på www.clubtrekker.com!

ClubTrekker är ett samarbete mellan Gorbys och Universal Music med ett tydligt uppdrag – att skapa Sveriges bästa och mest nyfikna guide till en klubbvärld i förändring.

Vilka är klubbarna, spellistorna och människorna som står ut i mängden? Var sker efterfesterna och hur tar man sig in? Vem är vem, och vad gäller var? Jakten efter hemligheten bakom klubbscenen tar dig på en resa som bryter ny mark för att knäcka de lokala koderna – från Stockholm och Visby till Las Vegas och Ibiza.

Rulla till toppen