Birgit Bidder släpper ny singel

birgit-bidder-coming-downBirgit Bidder är aktuell med singelrelease den 21/2 på egna labeln Kerstin Records, distribuerat av EMI Music Sweden.

Med ett otroligt händelserikt år 2010 i ryggen släpper Birgit Bidder nu tredje singeln ”Coming Down” på egna labeln Kerstin Records, som nyligen signat distribution med EMI Music Sweden. Efter två tidigare singlar som roterat på radio över hela Sverige, en egenregisserad musikvideo som snurrat på ZTV och Yahoo Music UK’s Indie Rock- och Coffee Housestationer tillsammans med bla. Feist och Cee Lo, en vida spridd feature med Ison & Fille och hyllade förbandsspelningar till Joel Alme och Tobias Fröberg är det äntligen dags att släppa nytt.

”Coming Down”, skriven av Birgit Bidder och producerad av The Bear Quartet-hjälten Jari Haapalainen, är på många sätt den givna hjärtskärande mittpunkten på hennes kommande debutalbum. Det starka, romantiska, hoppfyllda vemodet. Det går inte att värja sig.

Den 30e mars släpper Birgit Bidder sitt efterlängtade debutalbum ”The Life Home” med releasekonsert på Södra Teatern den 4e april.

Rulla till toppen