Billy Talent och Entombed till Peace & Love

Av Redaktionen
Maj 3rd, 2010
0 Kommentarer
526 Views

billy-talent

Nu fyller Borlänges stolthet Peace & Love på med mer rockiga akter, bland annat de kanadensiska Billy Talent, som önskats högt av besökare under flera år. Dödsmetallegenderna Entombed kommer också, precis som den lokala hårt rockande akten Stonewall Noise Orchestra.

Det kanadensiska rock/punkbandet Billy Talent bildades 1993 och släppte förra året sitt senaste album Billy Talent III. Bandet består av fyra high school-kompisar som fortfarande, över 16 år efter starten, håller ihop. De är i dag ett platinasäljande band, med äktheten intakt och en stor fanskara världen över.

Inom skandinavisk dödsmetall finns det ingen möjlighet att inte nämna Entombed. De grundade i princip svensk dödsmetall och ledde senare utvecklingen av den vidare. Med nio plattor i ryggen, en hängiven fanskara och stor rutin kommer Entombed leverera stort på Peace & Love i sommar.

Stonewall Noise Orchestra bildades 2004 i Borlänge av medlemmar ur det avsomnade bandet Demon Cleaner. De har mottagit fina recensioner i mycket välansedda hårdrockstidningen Kerrang! och Metal Hammer för albumet Constants In An Ever Changing. De beskrivs ofta som en blandning av det tidiga Black Sabbath och Monster Magnet.

Mer info om Peace & Love finns på www.peaceandlove.nu.

Kommentering är stängd