Billion Dollar Babies släpper andra delen av House of Dreams

Falubandet Billion Dollar Babies följer upp 2012 års monstersläpp med del två i den tredelade EP-serien House Of Dreams. Efter ett hektiskt år i studio och på vägarna runt om i Sverige är Billion Dollar Babies tillbaks råare och hungrigare än någonsin.

Även den här gången så satt den prisbelönte producenten Rikard Löfgren (Deathstars, Sparzanza, Mustasch) vid spakarna och produktionen spelandes in genom livesessions för att fånga nerven från Billion Dollar Babies intensiva liveshower.

House Of Dreams Pt.2 visar upp en råare och mörkare sida av Billion Dollar Babies som levereras med en kompromisslös säkerhet och en genomgående musikalisk talang. EPn är fullmatad av sylvassa gitarriff, tunga grooves och starka melodier där låtarnas texter likväl kunnat vara urplock från skräckfilmer med stories om sjuka maktbegär, psykopaters mörka sinnen och knarkets dekadenta roll i samhället.

Billion Dollar Babies krossar allt i sin väg med sina glödheta liveshower och låter som en korsning mellan Monster Magnet och Rob Zombie dirigerat av Robert Rodriguez med självaste Djävulen i huvudrollen. Billion Dollar Babies – En massiv urladdning, helt jävla skoningslöst!

I och med de senaste årens konserter på Peace & Love, Sweden Rock Festival och Rockweekend samt alla intima klubbgig runt om i Europa har Billion Dollar Babies skaffat sig ett gediget rykte som en av landets mest underhållande liveakter inom sin genre.

”House Of Dreams Pt.2” släpps den 27 februari 2013.

Scroll to Top