Billetnet blir samarbetspartner till Roskilde Festival

Billetnet i Danmark, som ingår i Ticketmaster International, meddelar idag att företaget blir ny samarbetspartner till Roskilde Festival, norra Europas största musik- och kulturfestival.

Roskildefestivalen har funnits sedan 1971 och attraherar idag fans och besökare från hela världen. Partnerskapet med Billetnet gör det möjligt för festivalen att utöka sin internationella räckvidd ytterligare i Europa inklusive Storbritannien.

Festivalen adderar Ticketmasters breda portfölj av festivaler som innehåller Way Out West (Sverige), T in The Park (Skottland), Stereosonic (Australien) och Lowlands (Nederländerna) för att nämna några tillsammans med internationella evenemang som London 2012 Olympic Games och Glasgow 2014 Commonwealth Games.

Vi är väldigt glada över får arbeta tillsammans med Roskilde Festival och hjälpa festivalen att ta sin internationella status till nästa nivå. Som en del av Ticketmaster International kan vi erbjuda lokala arrangörer tillgång till vårt breda nätverk och stora antal plattformar för att nå fans, säger Jakob Lund, vd på Billetnet.

Partnerskapet med Billetnet ger oss möjlighet att lyfta vårt varumärke och maximera marknads- och PR-möjligheterna. Vi tror att samarbetet kommer att hjälpa oss att attrahera en ännu större internationell publik av festivalfans, som är viktiga för vår identitet och vår profil, säger Roskilde Festivals vd Henrik Rasmussen.

Scroll to Top