Biljetter till Way Out West 2011 släpps

way-out-west-2011-logga

Man vill gärna undvika att blicka bakåt, men visst har det varit ett år av riktiga lågmärken blandat med några riktigt stora ögonblick. Sverige är kanske mer än nåt annat årstidernas land. Kanske har vi mer än a-kassan och kommunala musikskolan vinterns tyngd att tacka för en så rik skörd av inhemska artister. Kanske har vi vårens porlande förspel och de euforiska sommarmånaderna att ära för ett så rikt fritt lufts liv. Mörkret som är både lockande och skrämmande, värmen både underbar och sövande. Dragningen mot och skräcken inför. Så var man där igen, lurad in i backspeglar och flummiga analyser…

Det går fort, snart är det dags för vårskriket och att åter flytta ut i björngrottan aka Slottsskogen. Snart öppnas dörrarna och decibelen gör sitt med mage och tanke, forsen frustar och knektarna står för dörren. Fan vad vi är stolta över Way Out West, vi är stolta över Er som besöker Way Out West – det är Ni som gör festivalen till vad den är.

Vi är nu inne på det 5:e året. Vi gör en festival som vi själva vill gå på, bokar artister vi själva vill se och för fram miljö och hjärta som en essentiell del. Det ska vara bekvämt och du ska själv få göra valen om att gå ut och brinna upp i natten eller duna in i den nybäddade sängen. Nu är det dags för ny dag, nytt skrik. Bättre kan vi. Berätta för oss hur er upplevelse skulle bli ännu bättre, hur förblir vi en av väldens bästa festivaler?

Så idag släpper vi 500 ”julklappsbiljetter” till Way Out West 2011. Till förra årets pris. Det är för er som vill ge bort nästa års musikfest till nån som förtjänar det. Till er själva, nån i familjen eller till nån ni är förtjusta i. Vi släpper även datumen så att ni kan rödmarkera i kalendern, 11-13 augusti. Som alltid i världens bästa Slottsskogen. I Göteborg. 2011.

BILJETTER
Ett fåtal biljetter släpps idag klockan 12.00. Till förra årets pris.
Ticnet, www.ticnet.se, 0771 70 70 70

HEMSIDA
www.wayoutwest.se

Rulla till toppen