Biljetter till Tokio Hotel släpps på måndag

tokio-hotel

Äntligen – Tokio Hotel live i Sverige! Det är nu nästan två år sedan de tyska superfavoriterna tvingades ställa in sin planerade och utsålda Sverigespelning, och ingen har längtat mer än vi. Den 4 mars nästa år ställer de sig på Ericsson Globes scen i Stockholm och den 5 mars är det dags för Scandinavium i Göteborg. Biljetterna släpps klockan 09.00 måndag den 26 oktober.

Fenomenet Tokio Hotel kan inte ha undgått någon. Miljontals MySpace-lyssningar och Youtube-visningar pekar på att bandet som slog igenom i Tyskland 2005 med singeln ”Durch den Monsun” inte längre bara är Tysklands stoltheter. De har erövrat världen och möts av tusentals fans var de än gör nedslag. I Sverige har väntan varit lång. Sist Tokio Hotel var inbokade för en Sverigespelning var i början av 2008 och då sålde biljetterna slut snabbare än någon hann uttala ordet flickfavorit. Tyvärr tvingades bandet då ställa in spelningen på grund av vokalisten Bill Kaulitzs akuta halsoperation, men som ordspråket lyder: den som väntar på något gott…

I början av oktober i år landade Tokio Hotels album Humanoid i butikerna. Det närmar sig nu guldstatus i Sverige och är ytterligare en bekräftelse på att Tokio Hotels storhetstid ännu varar. Sen den inställda spelningen 2008 har vi jobbat hårt för att få det tyska popundret till Sverige för en livespelning. Nu händer det äntligen – i mars är Tokio Hotel tillbaka på svensk mark. Förbered er på ett spektakel som ingen vill missa!

www.tokiohotel.com

Observera: Ingen åldersgräns gäller på konserten.

Turnéinfo:
4.3 Stockholm, Ericsson Globe
5.3 Göteborg, Scandinavium

Ytterligare information om spelningarna samt biljetter hittar du här.

Rulla till toppen