Biljetter till Bring Me The Horizon släpps imorgon

bring-me-the-horizon

Deathcore: ett våldsamt möte mellan death metal och hardcore, som vuxit lavinartat i popularitet de senaste åren och fått en helt ny generation tonåringar att upptäcka vad riktigt brutal musik innebär. På den berömda frågan ”vilket deathcoreband skulle du ta med dig till en öde ö?” finns det knappast något bättre svar än Bring Me The Horizon.

I och med debuten ”Count Your Blessings” från 2006 röstades kvintetten fram till ”bästa brittiska nykomling” av Kerrang. Det året var två brittiska band med på listan över de hundra mest spelade på MySpace. Bring Me The Horizon var det ena. Coldplay var det andra – det säger en del om deras popularitet. Eller att låten ”Pray For Plagues” i skrivande stund har 8 562 285 visningar på YouTube. I fjol släpptes andra albumet ”Suicide Season”, som spelades in i Sverige med eftertraktade producenten Fredrik Nordström (In Flames, At The Gates, Dimmu Borgir) och ökade bandets popularitet ytterligare.

Härom veckan spelade Bring Me The Horizon på Metaltown i Göteborg och drog mer publik än något annat band till Close-Up-tältet. Trängseln gjorde att många knappt fick en skymt av de unga britterna. Dessutom var konserten bara 45 minuter lång och lämnade publiken hungrig efter mer, mycket mer! Därför känns det bra att meddela att bandet snart kommer tillbaka för två ännu intensivare konserter. Fredagen den 16 oktober spelar de på Klubben i Stockholm och lördagen den 17 oktober krossar de Sticky Fingers i Göteborg.

Om du gillade Bring Me The Horizon på Metaltown kommer du att älska dem efter de här konserterna.

Hemsidor:
www.myspace.com/bmth

Speldatum:
FREDAG 16 OKTOBER – KLUBBEN, STOCKHOLM
LÖRDAG 17 OKTOBER – STICKY FINGERS, GÖTEBORG

Biljetter släpps den 2 juli, kostar 225 kr+ serviceavgift och säljs via Ticnet, www.ticnet.se, samt lokala Ticnet-ombud. Bokade biljetter kan lösas ut hos valfritt ATG-ombud.

Åldersgräns: 13 år.

3 reaktioner på ”Biljetter till Bring Me The Horizon släpps imorgon”

  1. Hej jag skulle vilja fråga om det släpps några nya biljetter till bring me the horizon i stockholm … jag skulle uppskatta detta om ni kontaktade mig på en gång tack i förhand 😀

  2. Det är nog tyvärr inte troligt att det kommer att släppas några ytterligare biljetter.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top