Biljett Nu lovade Bruce Springsteen-biljetter som aldrig fanns

I november erbjöd Stockholms-företaget Biljett Nu biljetter till Bruce Springsteens konsert på Ullevi i Göteborg som går av stapeln ikväll. Priset låg naturligtvis över originalpriserna men nu visar det sig att företaget inte har lyckats få tag i biljetter till de som beställt. För att hantera missnöjda kunder så har de nu hyrt in personal från ett bemanningsföretag till att lämna negative besked samtidigt som de ansvariga individerna gjort sig helt oanträffbara.

DN.se beklagar sig Jan Bergkvist från Järfälla som köpt både bussbiljetter och bokat hotellrum i väntan på den bokade biljetten. Han och många andra känner sig nu lurade av Biljett Nu. Även på SvD.se refereras flera besvikna fans som sett fram emot att se sin stora idol för dyra pengar i mer än ett halvår. En del uppmanar dessutom till polisanmälan.

Biljett Nu har tidigare haft ett par Facebook-sidor men bägge dessa har stängts ner på grund av de åtskilliga hetska klagomål som kommit in i flödet.

Även om företaget skaffat sig många missnöjda kunder genom att agera på det här viset så har de inte begått något lagbrott.

Scroll to Top