Biljett Nu ifrågasätter Ticnets hantering av UFC

I måndags bekräftade svenska MMA-förbundet att Alexander Gustafsson är skadad och inte kommer att kunna ställa upp på UFC-galan som äger rum på lördag den 6 april. Av galans 13 matcher har hela 80% av MMA-nytts läsare röstat fram matchen mellan Gustafsson och Mousasi som kvällens hetaste och nu rasar fansen mot Ticnets prissättning.

“Man går inte på en U2-konsert för att se förbandet…,” skriver en person i kommentarsfältet på MMAnytt.se

Biljett Nu tycker det är anmärkningsvärt att Ticnet inte tar situationen på allvar.

“Ticnet har hittills inte gett någon information om ändrade villkor inför evenemanget och har fortfarande samma höga, icke-marknadsanpassade biljettpriser. Här ser vi det positiva med marknadspriser; svart på vitt.” säger Anders Hultman, verksamhetschef på Biljett Nu.

Andrahandsbolagen blir ibland förknippade med höga priser men till helgen säljs en UFC-biljett till under halva arrangörspriset, så de rådande marknadspriserna är alltså minst sagt reglerade efter den omfattande förändringen i evenemanget som Gustafssons icke-deltagande innebär.

Biljett Nu filosofi är enkel; publiken och fansen bestämmer priset på biljetten och i dessa lägen blir det inte tydligare.

“Förhoppningsvis går vi med vinst efter helgens gala men under sådana här omständigheter kommer det minst sagt i andra hand. Det är beklagligt att Ticnet saknar den insikten” avslutar Hultman

Biljett Nu är din biljettåterförsäljare som säljer och köper in konsertbiljetter som en service åt privatpersoner och företag. Vi erbjuder även förköpsförsäljning online åt arrangörer av konserter och evenemang.

Scroll to Top