Beyoncés pappa drillar nytt tjejband på MTV

Blod, svett och tårar – att drillas till popstjärna är ingen dans på rosor. Speciellt inte när managern heter Mathew Knowles, skivbolagschef och tillika Beyoncés pappa. I realityserien ”Breaking From Above”, som har Sverigepremiär på söndag den 13 november klockan 18.00 på MTV, får vi följa Ashley, Daisy, Seyi, Chelsey och Monique i bandet From Above som just signats av Knowles skivbolag och lämnat Storbritannien för Houston.

Förutom att gruppen tränas i stenhårda fyspass, sång, dans, teambuilding, mediehantering och får ta emot tuff kritik – allt för att uppnå perfektion i Mr Knowles tappning – måste de dessutom tävla om att få stanna kvar i sitt band. Två andra tjejer, Jasmine och Brandy, är nämligen nya och likvärdiga konkurrenter om att få en plats i gruppen.

From Above tränas av popstjärnegräddan – bland annat av koreografer som jobbat med artister som Lady Gaga, Michael Jackson, Beyoncé och Justin Timberlake.

Vill du själv bli popstjärna? Eller tycker du att det är skönt att vara en vanlig person och inte behöva stöpas om till en ”perfekt” kändis? Vill du inspireras eller förfasas?

Sändningstid
Oavsett vad du tycker om popstjärnefabriker och om en (för?) sträng Mathew Knowles – missa inte första avsnittet av sex av ”Breaking From Above” den 13 november klockan 18.00-18.30.

Rulla till toppen