Ben Howard till Peace & Love

Ben Howard är en av de senaste årens mest uppmärksammade brittiska singer/songwriters och är högt önskad till Peace & Love. Nu är det äntligen klart att han kommer! Peace & Love pågår mellan 25 – 29 juni i Borlänge.

Ben Howard är högt önskad till vår festival och därför är det med stor glädje vi kan avslöja att han nu är redo och klar, säger presschef Ronny Mattsson.

Från Totnes, South Devon, mitt på den brittiska landsbygdsidyllen mellan hedar och hav kommer den unge engelsmannen Ben Howard. Där satt han alldeles för ofta och kluckade på en surfbräda i solnedgången och funderade över livet. Efter att debutalbumet Every Kingdom släpptes under andra halvan av 2011 gick en njutningsfylld rysning genom kritikerkår och musikälskare som, precis som vi, hade turen att finna denna skatt till man tidigt. I ett hem med föräldrar som dyrkade Joni Mitchell, Simon and Garfunkel och Bob Dylan formades Howards innerliga och känslostinna gitarrdrivna låtar. Han väver in den typ av nostalgi och melankoli i sin musik som får dig att le och gråta samtidigt.

Tidigare bokade artister till Peace & Love är:
Depeche Mode, First Aid Kit, Håkan Hellström, Queens of the Stone Age, Pet Shop Boys, Paramore, Maskinen, Petra Marklund, Miss Li, The Script, Iggy & The Stooges m.m.

Totalt kommer cirka 150 akter att bokas, varav 110 är musikakter och 40 inspirationsakter.

Rulla till toppen