Beast släpper ny singel

Igår släppte Beast sin digitalsingel ”Night Lust” inför det kommande albumet! Den 23 oktober släpper Beast sin första fullängdare ”Dead or Alive”. BEAST har de senaste åren utmärkt sig på Sveriges punk- och hårdrocksscen med spelningar fullproppade av adrenalin, svett och stök och beskrivits av Close Up Magazine som ”orgasmhetsande läderjacksrock”. Albumet släpps på Gaphals på CD, Vinyl och digitalt och innehåller 9 spår av fyllda av primal energi.

Bandet som under 2011 och 2012 släppte tre singlar och ep´s gjorde sig ett namn på sina energifyllda liveuppträdanden som genomfördes över hela Sverige. Beast har turnerat tillsammans med Danko Jones, spelat på större festivaler som West Cost Riot, hemliga svartklubbar och källarspelningar över hela landet.

Debutalbumet har spelats in i Studio Cobra med Konie Ehrencrona som tidigare arbetat med Dundertåget, Håkan Hellström och In Solitude. Inspelningarna har mixats och mastrats av Ola Ersfjord i Sun Studios på Irland. Hakim Krim från Dead Lord har gästat studion och medverkar på låten Outracin´ Hell.

Live
25/10 – Sthlm Strand
26/10 – Sandviken Kungen
1/11 – Hbg The Tivoli
2/11 – Malmö Häng Bar
9/11 – Mariehamn Dino´s
29/11 – Göteborg Skjul 46

Rulla till toppen