Bara På Låtsas släpper debutalbum

Fredagen den 1 mars släpper Karlstadsbandet Bara På Låtsas sitt debutalbum ”Otecknat” via skivbolaget Sony Music.

Det känns jättespännande att äntligen få ut en färdig produkt. Detta är ett kärt och välkommet barn som är resultatet av fem års spelande, säger Niklas Lund, en av bandets två rappare.

I samband med inspelningen av albumet, som nyligen avslutades i en studio i Stockholm, har Bara På Låtsas skrivit ett distributionsavtal med Sony Music. Bolaget kommer att ansvara för digitalförsäljning och marknadsföring av bandets musik, ett samarbete som inleds med lanseringen av Otecknat.

Vi har haft ögonen på Bara På Låtsas under en längre tid och tycker det är jättekul att äntligen kunna inleda detta samarbete, säger Jacob Herbst på Sony Music.

Redan fredag 22 februari är det exklusiv premiär av Otecknat på Spotify, och då kan alla som har ett premium-konto lyssna på det nya albumet.

Bara På Låtsas spelar pop- och soulinfluerad musik med rapp på svenska och bildades 2007. Gruppen, som består av nio medlemmar med rötter i Karlstad, har uppmärksammats för sina energifyllda liveframträdanden och har mellan 2008 och 2013 haft cirka 150 konserter runt om i landet. I januari släppte Bara På Låtsas singeln Hoppas Hoppas tillsammans med en musikvideo.

Scroll to Top