Backstreet Boys till Stockholm i december

backstreet-boys-2009-2

Cheiron-singlarna från nittiotalet är lika odiskutabla popklassiker som Michael Jacksons största låtar. Alla kvinnor under fyrtio – och säkert en hel del över också – har någon gång varit smygkära i Nick, A.J., Brian eller Howie (och Kevin, som kanske kommer tillbaka i framtiden). Fler män än som vill erkänna det har velat vara Brians varulvsfigur i videon till ”Everybody (Backstreet’s Back)”.

Oavsett vilken effekt Backstreet Boys har på dig – ett nyförälskat här-och-nu-leende, gåshud av att minnas ditt ljuva nittiotal, svimningsanfall – har du snart chansen att komma riktigt nära dem. I höst släpps det nya albumet ”This Is Us” och den 30 oktober inleds turnén med samma namn i Portugal. Den kommer att ta gruppen tillbaka till de länder där fansen varit mest hängivna.

Sverige har alltid haft en särskild plats i bandets hjärta. Dels kan vi känna blågul stolthet över de hits som producerades av Denniz Pop, Max Martin och Kristian Lundin, dels har publiken alltid visat sin kärlek till bandet oavsett omständigheter.

Därför lär det bli en konsert utöver det vanliga när Backstreet Boys spelar på Hovet i Stockholm den 4 december. När ett band förklarar att ”This Is Us” vet man att de menar allvar, så det kommer att bli en perfekt mix av dansant pop och mäktiga ballader med handen på hjärtat. Och danskoreografin kommer förstås att vara en njutning. Med killarnas scenutstrålning kommer det att kännas som om du bara kan sträcka ut armen för att röra någon av dem, oavsett hur långt bort du står.

Har du någon som helst relation till bandet blir det ett kärt återseende. Så sjung med nu, alla tillsammans: Everybody, rock your body right – Backstreet’s back, alright!

Hemsidor:
www.backstreetboys.com
www.myspace.com/backstreetboys

Speldatum:
FREDAG 4 DECEMBER – HOVET STOCKHOLM

Biljetter till konserten släpps den 7 augusti, kostar 425 kr+ serviceavgift och säljs via Ticnet, www.ticnet.se, samt lokala Ticnet-ombud. Bokade biljetter kan lösas ut hos valfritt ATG-ombud.

Åldersgräns: 13 år

Scroll to Top