Azealia Banks till Way Out West

azealia-banks

Ingen och vi menar ingen sätter sig på Azealia Banks. Den skamlöst begåvade rapparen/sångaren/skådespelaren nedlåter sig inte till att begränsas av klyschiga förväntningar eller förenklade musikfack. Med klubbvältarhiten ”212” annonserade hon sin ankomst till den stora världen utanför New Yorks klubbscen. Färgstark och beredd att blanda allt hon gillar håller Azealia Banks för närvarande på att sätta ihop sin hett emotsedda debutplatta. Hennes växande skara fans kan se fram emot snabba släpp av nya spår (du måste verkligen höra ”Licorice”), fullängdaren och turnéer ibland annat Europa. Way Out West är förtjusta över att få vara en del av världserövrarplanen som Banks själv typiskt sammanfattar: “Boom, boom, boom, bam, bam!”

Och precis boom, boom, bam är vad publiken kan förvänta sig när den extravaganta artist som tidigare kallat sig Miss Bank$ får en scen att leka med. Vilken sorts soul och vilken slags själ du än föredrar kan du lita på att Azealia Banks har i överflöd. Refrängpop, housebeats, livsbejakande grovt språk, smart rap eller sockerlätt R & B väller ur henne under gigen. Om det är någonting så är det kul, så är det sant och stolt byggt för att få dig att må till och med bättre än du förtjänar. Och har vi tur bjuder hon på en eller annan oväntad cover.

Det är, som alltid och för sällan, hög tid för glädje, kära vänner. Azealia Banks kommer till Way Out West och du kommer mycket väl att veta vad det var som drabbade dig så gott. Ingen sätter sig på miss Banks och ingen sätter igång en fest så som hon gör det.

Biljetterna släpps den 26 januari klockan 09.00.

Klara artister just nu:
Refused
Feist
Bon Iver
The War On Drugs
Azealia Banks

Scroll to Top