Avicii släpper spel-app

Den internationella världsstjärnan Avicii är inte känd för att ligga på latsidan. För den unga svensken räcker det inte med att ha tagit världen med storm med debutalbumet True, nu släpps en spel-app som ger fansen möjlighet att få uppleva musiken i ny tappning. Det har blivit dags för premiär av spelet Gravity, producerat av den prisbelönade spelutvecklaren Hello There i samarbete med At Night Studios och Universal Music.

I appen Gravity får spelaren möjlighet att uppleva Aviciis musik på ett helt nytt sätt. Den egna prestationen påverkar uppspelningen av Aviciis hits i spelet, samtidigt som spelaren tas med på en resa genom spännande miljöer, alla inspirerade av Aviciis musik.

De fans och inbitna Gravity-spelare som gör extra bra ifrån sig belönas med en helt exklusiv mix signerad Avicii. De låtar som finns tillgängliga att köpa i appen blir inte bara tillgängliga i spelarens iTunes-bibliotek utan också som ett valfritt soundtrack i spelet. På så sätt kan spelaren skräddarsy sin spelupplevelse med hjälp av musiken, samtidigt som man spelar mot andra Avicii-fans världen över.

Scroll to Top