Avatar förband till Hardcore Superstar

avatar

Göteborgsbandet Avatar släpper sitt tredje och självbetitlade album i Sverige den 11 november. I samband med det ger sig bandet ut på en turné som börjar i sällskap av Hardcore Superstar i Europa och avslutas i Sverige med några egna konserter. I dag släpps biljetterna till Avatars kommande Sverigespelningar i Göteborg, Stockholm, Örebro och Linköping.

Avatar har på nya albumet, som släpps i Sverige den 11 november, medvetet utvecklat ett nytt, rockigare och mer melodiskt sound. Avatar albumdebuterade redan 2006, då som artonåringar, och har sedan dess spelat med några av världens största metalband som Megadeth och In Flames.

I höst åker Avatar med Hardcore Superstar på deras Europaturné.

Svenska turnédatum 2009:
26/11 Linköping, Atmosfär
27/11 Göteborg, Brewhouse
28/11 Örebro, Club 700
04/12 Stockholm, Klubben
10/12 Malmö, KB

Fler Sverigedatum tillkommer.

Biljettinformation:
Biljetterna via LiveNation.se samt Eventims callcenter 0771-651 000 och ombud. Ingen reservation kommer att ske över telefon utan all försäljning, både via Internet och Callcenter, är direktköp. Eventims ombud finns listade på LiveNation.se

Hardcore Superstar kommer som tidigare rapporterats redan innan Europa-turnén att göra två spelningar i Göteborg och Stockholm tillsammans med punklegenderna Dia Psalma och nykomlingarna H.E.A.T. Du hittar närmare information om alla spelningar med Hardcore Superstar här.

Scroll to Top