Artister tolkar svensktoppfavoriter i SVT

Foto: Johan Paulin/SVT

I Alla tiders hits tolkar kända svenska artister utvalda svensktoppsfavoriter. SVT kan nu avslöja att tittarna i direktsändning kommer att kunna betygsätta låtarna via en app. De nytolkningar tittarna gillar bäst går sedan vidare till en säsongsfinal. Programledare är Niklas Strömstedt och ståuppkomikern Karin Adelsköld.

I höst startar den nya direktsända musikunderhållningen Alla tiders hits, serien där svenska artister tolkar sina utvalda svensktoppsfavoriter genom åren, med Niklas Strömstedt som programledare.

När jag gav mig lite tid att lyssna igenom den enorma låtskatt som gömmer sig i Svensktoppsvalvet insåg jag vilka otroliga nytolkningar som skulle kunna göras, säger Niklas Strömstedt.

Till sin hjälp har han ståuppkomikern och teknikexperten Karin Adelsköld som ska guida tittarna i betygsättningen av låtarna via en app. De nytolkningar med högst betyg går sedan vidare till en säsongsfinal.

För en internetnörd som mig finns det inget bättre än en stor direktsändning i kombination med att vara uppkopplad. Det här programmet förenar mina största passioner: musik, underhållning och ny teknik, säger Karin Adelsköld.

Karin Adelsköld är komiker, journalist och teknikexpert. Hon valdes till årets kvinnliga komiker 2011 på Svenska Standupgalan och Sveriges mest kreativa på webben 2012 av tidningen Internetworld. Hon driver den prisbelönta teknikbloggen Lilla Gumman och sitter i Ingenjörsvetenskapsakademiens (IVA) näringslivsråd.

Scroll to Top