Arrival From Sweden till Burma

Göteborgsgruppen ARRIVAL from Sweden och ABBA:s basist Mike Watson i världens största ABBA-show THE MUSIC OF ABBA, är exklusivt inbjudna att göra en konsert i Yangon i Myanmar (f d Burma) den 30 November på det stora torget People´s Square i Yangon.

ARRIVAL from Sweden är den fjärde internationella artist/band, som någonsin får uppträda i landet! Konserten med ARRIVAL from Sweden är initierad av ambassader, regeringen och olika arrangörer i Yangon/Myanmar.

ARRIVAL from Sweden har gjort sig kända i hela världen för sin otroliga show och likhet med originalet. Sedan starten 1995 har ARRIVAL gjort konserter i 54 länder och har sedan 2005 gjort inte mindre än 33 USA-turnéer. ARRIVALs show är en av USA:s största och mest populära familjeshower.

Polisbevakning, polseskort och hysteri väntar ARRIVAL i Myanmar där detta är den största nyheten i landet just nu. Landet har i oktober drabbats av en rad terrorattacker så varje steg ARRIVAL gör i landet kommer bevakas av säkerhetsskäl.

Arrangörerna i landet räknar med att det kan bli uppemot 100 000 personer som kommer på konserten på det stora torget. Människor från hela Asien kommer vallfärda för att se showen.

Nedan ser du presskonferensen i Myanmar från den 16 november.

Scroll to Top