Arch Enemy spelar i Maldiverna

Av Redaktionen
Jul 29th, 2010
1 kommentar
619 Views
Arch Enemy

Arch Enemy

Dödsmetallbandet Arch Enemy från Halmstad blev i lördags, den 24 juli, förmodligen det första svenska bandet att uppträda i semesterparadiset Maldiverna. Gruppen skulle ursprungligen ha spelat på fredagen men konserten sköts upp till dagen därpå på grund av dålig väder och mycket kraftiga vindbyar som blåste bort delar av utrustningen.

Arch Enemy spelade förra året på den största hårdrocksfestivalen i arabvärlden – Desert Rock Festival i Dubai – tillsammans med bland andra de brittiska veteranerna Motörhead och svenska kollegorna i Opeth.

Ett svar till “Arch Enemy spelar i Maldiverna”

  1. […] Som vi tidigare berättat så gjorde dödsmetallbandet Arch Enemy från Halmstad en unik spelning i Maldiverna i somras. I en ny intervju berättar gruppens sångerska Angela Gossow bland annat om omständigheterna kring denna udda konsert. Arch Enemy blev inbjudna till Maldiverna av presidenten Mohamed Nasheed själv tillsammans med ett lokalt företag vid namn MOHD. Hårdrock var tidigare helt förbjudet under den gamla fundamentalistiska regeringen och den nya presidenten ville med hjälp av denna konsert visa tecken på förändring. […]