Arch Enemy samarbetar med Amnesty International igen

Arch Enemy
Arch Enemy

Dödsmetallbandet Arch Enemy från Halmstad slår sig ihop med den oberoende människorättsorganisationen Amnesty International för sin kommande turné ”Khaos Over Europe”. Konserterna inleds på hemmaplan den 8 november för att sedan fortsätta ut i Europa under december månad. Samarbetet inleddes redan under Arch Enemys turné i Nordamerika tidigare i år och bägge parter ser nu fram emot att tillsammans fortsätta sprida information om Amnesty Internationsl kampanj ”Expression Of Freedom”.

Amnesty International kommer själva att närvara vid utvalda spelningar under turnéns gång för att erbjuda ytterligare information till intresserade fans.

”Många människor offrar sina liv för att bekämpa terror, brott och förtryck. De möras brutalt eller spärras in enbart för att de berättar sanningen. För att hylla deras enastående mod och för att skapa rättvisa för dem (och kommande generationer) så är det viktigt att stödja saken och fortsätta kämpa för frihet! Var och en av oss kan göra något: Sprid ordet i ditt sociala nätverk, skriv på namninsamlingar, donera pengar, delta i fredliga demonstrationer – välj den aktivism som passar dig! End repression. Allow expression!”, säger Arch Enemys tyska sångerska Angela Gossow.

Amnesty International har mer än tre miljoner medlemmar och aktivister i mer än 150 länder vars huvudsakliga mål är att verka för att internationellt erkända mänskliga rättigheter respekteras och skyddas.

www.amnesty.org

Konsertdatum:
8 nov – Folkets Park, Huskvarna
9 nov – Tyrol, Stockholm
11 nov – Mejeriet, Lund
12 nov – Trädgår’n, Göteborg

Mer information om Arch Enemys Sverige-spelningar

Rulla till toppen