Arash gör spelning i Malmö

arash

Arash spelar på Baltiska hallen i hemstaden Malmö 30 oktober. Den exklusiva spelningen är Arash enda livespelning i Norden i år.

Arash om spelningen i Malmö i oktober:
– Jag ser mycket fram emot spelningen på Baltiska hallen. Malmö ligger mig varmt om hjärtat och det är inte varje dag jag kan ta min cykel till en spelning.

– För att göra denna spelning exklusiv så blir detta den enda spelningen jag kommer att göra i Norden i år där jag och mitt band kommer att spela LIVE. En liten teaser kan ni få om ni kommer till NRJ in the park på Malmöfestivalen 19 augusti på Stortorget.

Arash tog världen med storm redan med sitt debutalbum men satte verkligen sin fot på kartan när han skrev Azerbajdzjans bidrag till Eurovision Song Contest 2009. Tillsammans med azerbajdzjanska Aysel sjöng de sig till en tredjeplats i den stora finalen med låten Always, som blev en av vårens och sommarens mest spelade låtar på radio och även en av de mest sedda videoklippen på YouTube.

Arash släppte sitt tredje album ”Donya” 2008 där artister som Shaggy, Lumidee, Timbukti med flera gästade. Han har precis spelat in videon till Kandi featuring Lumidee, nere på Kuba. Det är en påkostad video där Arash spelar flera olika karaktärer.

Biljetterna släpps 20 augusti och säljs via Julius Biljettservice.

Scroll to Top