Anti-Flag till Sverige i november

anti-flag

Eastpak Antidote Tour kommer tillbaka i november och med sig denna gång är Alexisonfire och Anti-Flag plus de färska, grymma banden The Fall of Troy och The Ghost of a Thousand.

Anti-Flag som var tvugna att ställa in sina spelningar i Sverige kommer nu äntligen på besök! Anledningen till att de inte kunde ut och turnera sist var att de höll på att spela in sin kommande skiva, “The People or the Gun” och nu i juni kommer även den som ett brev på posten! Första singeln “Sodom, Gomorrah, Washington D.C. (Sheep in Shepherd’s Clothing)” visar som vanligt att Chris #2 och gänget aldrig ligger på latsidan när det kommer till världsfrågorna. Anti-Flag arbetar med Emmaus och kommer ha dem involverade på plats, Besök din lokala Emmaus på www.emmaussthlm.se och www.emmausbjorka.se.

Alexisonfires musik är turbulet och explosiv och karaktäriserad av komplexa gitarrmelodier. De släpper sin fjärde fullängdare ”Old Crows/Young Cardinals” i slutet på juni. Alexisonfire säger själva att de gör musik för båda sidor av hjärnan, ungefär som om du hade en cartoon-ängel och en djävul på var sin axel…

Alexisonfire, Anti-flag, The Fall of Troy och The Ghost of a Thousand är alla en del av årets Eastpak Antidote Tour och de kommer till Brewhouse i Göteborg den 17 november och till Klubben i Stockholm den 18 november. Missa inte!

Hemsidor:
Alexisonfire: www.theonlybandever.com
Anti-Flag: www.anti-flag.com
The Fall of Troy: www.thefalloftroy.com
The Ghost of a Thousand: www.myspace.com/theghostofathousand

Speldatum:
TISDAG 17 NOVEMBER – BREWHOUSE, GÖTEBORG
ONSDAG 18 NOVEMBER – KLUBBEN, STOCKHOLM

Biljetter släpps den 11 juni, kostar 275 kr+ serviceavgift och säljs via Ticnet, www.ticnet.se, samt lokala Ticnet-ombud. Bokade biljetter kan lösas ut hos valfritt ATG-ombud.

Åldersgräns: 13 år.

Rulla till toppen