Anna Ternheim gör exklusiv spelning på Way Out West

anna-ternheim-2010

Att äta rysk yoghurt, ta tio djupa andetag eller en tesked bitter varje dag gör att du lever längre sägs det. Anna Ternheim kan mycket väl ha samma effekter.

2008 spelade Broder Daniel en legendarisk konsert på Way Out West. Ur askan reser sig fågeln, som en klingande flygel till morgonjuicen smeker dess vingar våra såriga själar. En av våra största artister, Anna Ternheim, befinner sig i skrivande stund i landet på andra sidan Havet. Hon ämnar dock ta sin kappsäck fylld med en prisbelönad låtskatt och göra en spelning senare i sommar. Med betoning på en: den enda gången ni har chans att låta Ternheim vaka er grynings första suck i år är på Way Out West. Med ett för ändamålet specialsnickrat band kan vi se fram emot hennes säregna blandning av meditativt sväng och svepande stämma i vackra orkestreringar.

”Det blir en spelning som står helt för sig själv, den hänger varken ihop med förra skivan eller det jag jobbar på nu. Jag har inte spelat live sen min soloturné innan jul 2009 så jag längtar verkligen efter att stå på scen igen, det är den stora anledningen till det här giget.

Det känns extra roligt att det blir på Way Out West, det är en grym festival som inspirerar på alla plan.

Jag kommer att spela med ett nytt band, vilket kommer att få allt att låta annorlunda….Hur har jag ingen aning om, vi har inte börjat repa ännu…” – Anna Ternheim

Det är för oss en ynnest att välkomna Anna Ternheim med sällskap till den trolska skogen i Linnéstan. Känn luften i lungorna räta era ryggar…

Scroll to Top