Anna Bergendahl ger sig ut på sommarturné

anna-bergendahl-2010I mitten av mars vann Anna Bergendahl Melodifestivalen med låten ”This Is My Life” och i samma veva tändes ytterligare en artiststjärna på den svenska musikhimlen! I sommar är det dags att se Anna Bergendahl på turné tillsammans med sitt band!

Under 2009 skrev Anna Bergendahl skivkontrakt med Lionheart International och i samband med detta påbörjades även samarbetet med låtskrivarna Bobby Ljunggren och Kristian Lagerström. Förutom Melodifestivalslåten ”This Is My Life” har detta samarbete lett till Anna Bergendahls debutalbum ”Yours Sincerely”. Albumet släpptes i både Sverige och Finland den 14 april, kort därefter den 19 april var det dags för Norge. I Danmark kommer albumet ut den 17 maj.

Den 27 maj tävlar Anna Bergendahl för Sverige i andra delfinalen till Eurovision Song Contest i Oslo. Den 29 maj är den stora finalen.

”Jag längtar efter att få komma igång med turnén och tillsammans med mitt band äntligen få dela med mig av mina nya låtar till alla härliga människor ute på de olika spelplatserna i Sommarsverige!” Säger Anna Bergendahl inför turnépremiären.

För mer information: www.anna-bergendahl.se

Turnéplan:
6.6 Linköping, Valla Friluftsområde
2.7 Arvidsjaur, Nattivalen
3.7 Enköping, Gatufestivalen
9.7 Docksta, Skulefestivalen
15.7 Höör, Bosjökloster slott
31.7 Skövde, Boulognerfesten
14.8 Jönköping, Vätterfesten
15.8 Eskilstuna, Parken Zoo
28.8 Rejmyre, Skogsröjet

Fler datum tillkommer.

Biljettinfo:
Biljetterna säljs lokalt via respektive spelställe samt Livenation.se.

Scroll to Top