Amy Winehouse död

amy-winehouse-2007

Brittiska medier uppger att den brittiska världsstjärnan Amy Winehouse hittats död under lördagen. Den 27-årige skandalomsusade sångerskan ska ha hittats död i sin lägenhet i Camden, en av de nordligare stadsdelarna i London. Polisen har enligt Sky News redan bekräftat att det handlar om Amy Winehouse. Någon dödsorsak finns ännu inte angiven.

Amy Winehouse växte upp i Southgate i London i en judisk familj och gjorde sig som artist känd för sin unika röst och sångstil där hon utan rädsla blandade olika genrer såsom R&B, soul och jazz. Hon har under sin korta men mycket framgångsrika karriär dock ständigt skapat kvällstidningsrubriker på grund av psykiska besvär och såväl alkohol- som drogmissbruk. Så sent som i slutet av maj i år lade hon in sig på en psykiatrisk klinik i Storbritannien där hon stannade en vecka.

Amy Winehouse belönades med en BRIT Award 2007 och vann hela fem Grammys vid galan 2008 och kommer för alltid att bli ihågkommen som en av de största kvinnliga artisterna under 2000-talet. För en månad sedan lät hon ställa in alla inbokade spelningar.

3 reaktioner på ”Amy Winehouse död”

  1. Du tog med dig så mycket talang å känsla…..till andra sidan…alldeles för tidigt…R.I.P.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top