Amy Diamond släpper samlingsalbum

Foto: Eric Josjö
Foto: Eric Josjö

Nu är Amy Diamonds första hitsamling äntligen här!

Amy Diamond slog igenom 2005, endast 12 år gammal och debutskivan This Is Me Now har till dags datum sålt i hela 160 000 exemplar. Hennes fyra album har även alla legat topp 10 på Svenska Albumlistan och genom åren har hon har medverkat i allt från Melodifestivalen (två gånger) till alla stora tv-program och galor som går att göra i landet.

På Greatest Hits-samlingen har vi tagit med hennes 12 stora singelhits.  Alla har i princip legat i topp på singellistan och flertalet har varit topp 10 på radiolistan, Trackslistan och Sommartoppen. Dessa 12 låtar kompletteras av ett mycket spännande bonusmaterial. Fyra helt nya låtar har tagits fram för denna samling. Bland annat låten ”True Colors” som Amy gjorde jättesuccé med i Dansfebers galafinal (TV4/Plan)– Amy gjorde låten i duett med Mikael Rickfors.

Amy har också gjort 3 nyinspelningar på 3 av hennes absolut största hits; What’s In It For Me, Shooting Star och melodifestivallåten It’s My Life.

Detta är en GREATEST HITS skiva fast med väldigt mycket bonusmaterial – 8 av 20 låtar är helt nya! Skivan släpps den 29 oktober.

Rulla till toppen