Amanda Jenssen och Hardcore Superstar till Putte i Parken

Vi jobbar på många fronter men vill redan nu presentera de akter som är klara, förklarar PIP:s arrangör Niclas Lagerstam när han idag kan presentera 2013 års första elva akter.

Det jobbas intensivt med Putte i Parken 2013 som arrangeras i Mariebergsskogen i Karlstad 3-6 juli.
2012 blev en fullträff när vi för första gången arrangerade PIP i Karlstad och vi hoppas förstås på en lika nöjd publik och lika nöjda artister som i somras, säger Niclas Lagerstam.

I detta första bandsläpp fokuserar vi uteslutande på den svenska markaden, för det är ju verkligen så: Sverige har oerhört mycket att komma med på musikhimlen och vi är ytterst stolta över att presentera denna blå-gula startelva: Johnossi, Timo Räisänen, Rebecca & Fiona, Amanda Jenssen, Panda Da Panda, Lorentz & Sakarias, Lé Betre, Hardcore Superstar, Sparzanza, Stor och Labyrint.

Elva spännande akter som vi tycker ger en bra mix av det som varit PIP:s kännetecken – att blanda stora etablerade namn med nya spännande akter, säger Niclas Lagerstam.

Över 10.000 PIP-besökare sommaren 2012 kunde när Lars Winnerbäck stängde festivalen lördag natt konstatera att festivalen blivit en succé. Nu bygger Putte i Parken-organisationen vidare på konceptet.

– PIP i Mariebergsskogen blev en fullträff med Sveriges vackraste festivalområde, en camping så nära scenerna att man kom till dem på ett par minuter och samtidigt en närhet till hela Karlstad city.
– Dessutom ett intensivt och intimt samarbete med kommunen, hotell, restauranger och cityhandeln som vi hoppas kunna utveckla ännu mer.
Men just nu handlar det förstås mest om de akter som ska fylla scenerna vid Vänerns strand i sommar.
– Det är ett intensivt arbete och vi har många bollar i luften när det gäller akter inför 2013, säger Niclas Lagerstam.
– Vi har velat släppa de här akterna nu när de är klara men det här är förstås bara början, konstaterar han.
Målet?
– Att bli Sveriges bästa festival även 2013.

www.putteiparken.se

Scroll to Top