Alternativ jazzfestival på Scandic Malmen

scandic-malmen

Lilla Hotellbaren på Scandic Malmen fortsätter att satsa på musik som en viktig del av sitt erbjudande till besökare och gäster. Nu startar hotellets egna, alternativa jazzfestival, med gratis spelningar i dagarna tre.

I mars 2009 invigdes nya Scandic Malmen på Medborgarplatsen efter en totalrenovering av hela nedre planet. Hotellets entréplanet har ny restaurang, lobby och tre barer. Musiken flödar på hela hotellet, och Lilla Hotellbaren med gratis livescen har på kort tid blivit ett självklart val för musikälskare. I sommar vill hotellet nå ut till ännu fler – denna gång ordnar Scandic Malmen en alternativ jazzfestival i Lilla Hotellbaren.

– Festivalsommaren 2009 bjuder på ett starkare startfält än tidigare år. Som ett sant musikhotell vill vi dra vårt strå till stacken, och det känns klockrent att bjuda på gratis jazzmusik och jam i skön internationell miljö, dessutom samma vecka som klassikern Stockholms Jazzfestival äger rum, berättar Samuel Laulajainen, ansvarig för restaurang- och musikverksamhet på Scandic Malmen.

Jazzfestivalen på Scandic Malmen går av stapeln den 16 – 18 juli och bjuder på gratis jazz av artister som till exempel Patrik Boman 7 Piece Machine och Bernt Rosengren. Scenen är befolkad och baren hålls öppen fram till klockan 02:00 varje kväll.

Rulla till toppen