Allsång i Vimmerby

Karaktärshotellet i Vimmerby gör en satsning på Allsångskvällar, med början den 14 februari, Alla Hjärtans dag!

– Det ska bli spex, sång och dans in egen regi så vi hoppas på en kommande succé, säger Micael Glennfalk på Karaktärshotellet.

Hur ofta allsångskvällarna ska arrangeras beror på intresset från publiken. Men det premiären den 14 februari har man laddat upp med ett rejält allsångsteam. Eller vad sä’gs om Stolpe och Kruse och dessutom Charlotte och Towe Widerberg.

Micael Glennfalk:

– Karaktärerna Stolpe och Kruse ska värma upp publiken med en och annan historia och en och annan sång – så gott det nu går…

Bakom dessa två karaktärer stor som bekant skådespelarna Tord Johansson (Stolpe) och Jimmy Karlsson (Kruse).

– Jag kan mycket väl tänka mig att det dyker upp andra karaktärer andra allsångskvällar. Men för att få lite ”ordning på sången” tar vi in några proffs i Charlotte och Towe Widerberg så vi hoppas det ska bli bra drag i luftrören hos våra gäster den här kvällen.

Efter allsången blir det dans och i paketet ingår givetvis också en buffé.

– Vi tror att det här arrangemanget kan locka en publik för vilka det inte arrangeras så mycket. Många vill gå ut och dansa, men kanske inte på en jättestor lokal utan mer i restaurangmiljö och med god mat därtill. Vi tror också att allsången ligger rätt i tiden, och vi hoppas intresset blir så stort att vi kan återkomma och utveckla arrangemanget, slutar Glennfalk.

Scroll to Top