Alla Fagra gör dubbelspelning i Malmö

alla-fagra

Alla Fagra spelar den 9 maj två konserter på Barnens Scen i Folkets Park, en barnvariant kl 14 som de valt kalla Alla Fagra Barn och en kl 20.00 som är vuxenvarianten av samma konsert. Alla Fagra som nyligen släppte sin kritikerrosade CD ”Våta Pussar” spelar folkmusik som spritter av glädje.

Mitt i Malmö har Alla Fagras sound vuxit fram, svensk folkmusik färgad av stadens mångfald. Alla Fagra har traditionen i bagaget men tänjer på gränserna och levererar en daggfrisk, nyskriven folkmusik av idag. Akustiskt och hårdsvängande med underfundiga texter som speglar människan i vardagen. Live kommer bandets bandets lekfullhet till sin fulla rätt. De fem medlemmarna är välkända Malmömusiker och deras samspel bygger på en musikalisk leklust utöver det vanliga i folkmusiksammanhang. Gruppen har bland annat spelat live i Sveriges Radio och på Malmöfestivalen.

Alla Fagra Barn är ett hejdundrande folkmusikupptåg med plats för såväl ös och spelglädje som lugn och eftertanke. Nyskrivna, medryckande låtar med texter om kärlek, vänskap, bus och om slängpolskan som läker alla sår. Du lär dig om konstiga instrument du inte visste fanns. Vad är det trummisen spelar på? Varför har fiolen så många strängar? Femmannabandet bjuder på en riktig superkonsert i folkmusikens tecken. En familjekonsert för alla från 5 år som uppskattar riktigt svängig folkmusik och sång.

Alla Fagra Barn arrangeras i samarbete med ABF Malmö. Ålder: från 5 år, pris 50 kr

Alla Fagra:
Julia Westberg – Sång, Harpa
Dan Svensson – Sång, Percussion
Olof Göthlin – Fiol, Viola d’amore
Gabriel Hermansson – Bouzouki
Per Svensson – Akustisk bas

Konserter 9 maj, Barnens Scen, Folkets Park, Falsterbogatan 17 i Malmö kl 14.00 och 20.00

Scroll to Top