All That Remains till Metaltown

Nu står det klart att de amerikanska metal-storheterna All That Remains i sommar återvänder till Sverige. I juli gör gruppen en efterlängtad spelning på Metaltown i Göteborg.

Den amerikanska delstaten Massachusetts har de senaste åren intagit en position som USA:s motsvarighet till 031-området. Hemvist för en rad betydelsefulla metalband som Killswitch Engage, Unearth, Shadows Fall och inte minst All That Remains.

Sedan debuten ”Behind Silence and Solitude” för elva år sedan har gruppen haft producenten Adam Dutkiewicz från Killswitch Engage vid sin sida. Med nya albumet ”A War You Cannot Win” visar de återigen vilken sammansvetsad och enastående kreativ konstellation de verkligen utgör. Tillsammans når de krafter som kan erövra en hel metalvärld.

All That Remains har turnerat världen över i ett närmast aggressivt tempo. Bland annat tillsammans med In Flames, Slipknot, Disturbed, Avenged Sevenfold och Fear Factory. Med muskler och melodier i en effektiv kombination har All That Remains gjort sig kända för att förvandla sina spelningar till närmast himmelska upplevelser.

Vi ses på Metaltown!

Rulla till toppen