Alina Devecerski premiärspelar ny singel på WiMP

Alina Devecerski är aktuell med sin debutsingel ”Flytta på dej” som tar avstamp i electropop. Hajpen är stor i bloggvärlden där låten spås och förväntas bli en av sommarens stora låtar. ”Flytta på dej” gick direkt in på P3:s spellista och Alina är redan bokad till Popadelica, Peace & Love i sommar.

Singeln släpps officiellt måndag 23 april via EMI Music och onsdagen den 25 april premiärspelar hon låten live på WiMP Live Sessions på Story Hotel i Stockholm.

”Det känns kul att ta låtarna och mig själv ut från studion!” säger Alina och ser framemot spelningen och allt annat som händer runt hennes singelrelease.

Konceptet WiMP Live Sessions startade i slutet av mars och då var det bandet Invasionen med sångaren Dennis Lyxén i spetsen som stod på scenen. Nästa vecka är det Alina Devecerskis tur att stå på scen och framträda med sina alster.

Konserterna är gratis och spelas in av WiMP som sedan släpper inspelningarna exklusivt i musiktjänsten. Man väljer att göra denna aktivitet över tid då syftet är att lyfta fram svensk musik precis på samma sätt som de gör i själva musiktjänsten.

Scroll to Top