Alex Falk bakom kulisserna på La Cage aux Folles via Instagram

Fredag 19 januari kan alla nyfikna följa med bakom kulisserna på GöteborgsOperan via Instagram. Alex Falk, som fått både kritiker och publik att jubla över tolkningen av den extravaganta butlern Jacob i musikalen La Cage aux Folles, bjuder på en fotoresa under en arbetskväll på Operan.

Alex Falk har dansat och sjungit sedan han var barn. Han gjorde sitt stora publika genombrott när han hamnade bland de tio bästa i tv-programmet Idol 2004. Från 16 års ålder har han sjungit i körer och på inspelningar. Han har gett ut coverlåten Just can’t get enough med gruppen Starlight med vilka han var förband till den världsberömda gruppen Take That. Han har sjungit med artister som Alcazar, Shirley Clamp, Velvet, Sarah Dawn Finer och Gladys del Pilar samt medverkat i ett flertal musikaler. Med popduon 6 AM och Cissi Ramsby släppte han singeln I´m Gay som utsågs till officiell Pride-låt 2007 och hamnade etta på Hitlistan. Sedan hösten 2013 har han gått rätt in i många hjärtan som butlern Jacob i La Cage aux Folles på GöteborgsOperan.

Musikalen La Cage aux Folles hade premiär 7 september 2013 och spelas på GöteborgsOperan till och med 9 mars 2014. Regi: Bo Hermansson. I huvudrollerna: Mikael Samuelson och Hans Josefsson. Läs gärna mer i pressmeddelande La Cage aux Folles.

Med start klockan 16.00 kan man följa Alex Falk på Instagram, i relatid, med jämna mellanrum, från mask & peruk och soundcheck till ridån går ner. På @göteborgsoperan eller #lcaf.

Rulla till toppen