Alesha Dixon släpper debutalbum

alesha-dixon-the-alesha-show

Den 25 februari släpper den brittiska sångerskan Alesha Dixon sitt nya album ”The Alesha Show”. Singeln ”The Boy Does Nothing” spelas av de flesta radiostationer och klättrar på både Sverigetopplistan och Music Control och har varit ”Veckans Hitvarning” på ZTV i början av året.

”The Alesha Show” är en mix av det senaste inom pop och R&B, blandat med 60-talsinspirerade tongångar och mäktiga ballader. ”The Boy Does Nothing” är som de flesta låtarna på albumet producerade av Xenomania med Brian Higgins (Cher, Franz Ferdinad, Kylie Minogue, Sugababes) i spetsen. Kommande singeln ”Breathe Slow” är skriven av Soulchock & Karlin. Alesha själv har varit medproducent till albumet.

”Du kommer till en tid i livet, då allt du nånsin drömt om faktiskt har en möjlighet att hända”, säger Alesha. ”Den tiden är nu för mig. Så länge jag kan minnas har jag drömt om det här!”

30-åriga Alesha Dixon slog igenom med den miljonsäljande tjejgruppen Mis-Teeq som hade 7 Top 10 hits i England. De fick en stor hit i Sverige med ”Scandalous”, men gruppen splittrades 2005. 2007 vann Alesha Dixon den brittiska motsvarigheten till Let’s Dance. Över 4,5 miljoner engelsmän röstade henne fill vinsten!

Scroll to Top