Alcazar och Barbados till Halmstad Marinfestival

alcazar30 juli till 2 augusti är det dags för årets upplaga av Halmstad Marinfestival. Artistbokningen pågår för fullt till Skeppscenen där det blir liveframträdanden från kl.13.00 varje dag på. Redan nu kan vi presentera två av programpunkterna: Alcazar och Barbados, två av Sveriges mest kända liveband.

Halmstad Marinfestival 2009 börjar ta form och inför året har en del förändringar gjorts. Den tidigare scenplaceringen i Stationsparken med i huvudsak Rixfm festival utgår och årets huvudscen placeras på kajen, centralt i festivalområdet.

Programutbudet kommer även i år att bli brett och målsättningen med Marinfestivalen är att det skall finnas något för alla i såväl artistuppträdanden som i aktiviteter.

”-Halmstad Marinfestival pågår mellan den 30 juli och 2 augusti och internt på Halmstad & Co arbetar vi i år med ledordet ”mera hav. Vi får se hur långt vi når med dessa ord detta år menar projektledningen för årets Marinfestival, men tanken är att Marinfestivalen skall andas mera hav för att till 2011 då The Tall Ships´Races anlöper Halmstad vara än mer en Maritim värd och målhamn.

Alcazar & Barbados – två höjdpunkter på Skeppscenen
Alcazar betyder palats, och en orubblig bastion är just vad det här bandet blivit. En discoinstitution som sedan 1998 varit och är en pålitlig leverantör av självhäftande hits. Alcazar består av: Andreas Lundstedt, Tess Merkel och Lina Hedlund.

Barbados är ett av Sveriges mest populära dans/show band som stått för förnyelse inom branschen under femtonårs tid. Låtar som Hold Me, Belinda, Grand Hotel, Rosalita, Kom Hem. Detta är några exempel på egna orginallåtar som gruppen framfört och spelat in på platta. Tre Grammisar, tolv guldskivor och tre platinaskivor gör Barbados till ett av Sveriges mest älskade och uppskattade dansband. Barbados består av: Björn Lagerström, Mathias Lager, Peter Samuelsson, Håkan Swärd och Magnus Wictorinsson.

För mer information om program, vilka traditionsfartyg som besöker Halmstad i år mm se: www.destinationhalmstad.se.

Rulla till toppen