Alan Jackson släpper nytt album

alan-jackson-2

Alan Jackson, en av country-musikens största superstjärnorna släpper den 6 juni sitt nya efterlängtade album ”Thirty Miles West”. En stor händelse inte bara i USA. Alan har genom åren skaffat sig en stor publik i Skandinavien dit han regelbundet återkommit för turnéer.

Så sent som i somras kunde vi se honom i Eskilstuna samt i Skien och Stavanger i Norge. Totalt såg över 30 000 personer Alan på den här svängen.

Alan Jackson är efter drygt 20 år en av de största och mest legendariska låtskrivarna och sångarna i USA Med över 60 miljoner sålda album bakom sig och med 35 ! Listettor i USA, har han blivit en av de mest framgångsrika och respekterade artisterna inom amerikansk country. Sammanlagt har Alan också fått 16 Country Awards i USA och är en av de tio bäst säljande artisterna i USA sedan Soundscan infördes.

Nya albumet innehåller 13 starka låtar och kommer inte göra några Alan fans besvikna.

To me, country music’s about being in love, having your heart broke, drinkin’ and partyin’, livin’ and dyin’, family and where you grew up. It’s about real life and it still is, I think ./AJ

Rulla till toppen